CAPITAL CORP. SYDNEY

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

WILD KEY CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

LECHMERE CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania

Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

ISTORIE & TRADITIE

Prezența noastră în Romania datează din 2017, când am inceput investitia in mediul online romanesc. Conducerea noastră în țară se extinde pe toate afacerile noastre, inclusiv activități de investiții, servicii pentru investitori, servicii de trezorerie și gestionarea activelor.

GlobalCloud a operat în Europa in ultimii trei ani și are o prezență sofisticată pe piața locală în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA). În regiune, GlobalCloud are o bază de clienți și este un lider de neegalat în întreaga gamă de produse de servicii online. Sediul regional din Bucuresti este completat de o amprentă regională puternică, cu birouri în toate centrele financiare majore.

2017

Infiintare

In primavara anului 2017, Ingrid Stegaru infiinteaza compania Global Cloud srl dupa un an de planificare si studii de piata, o companie cu capital 100% privat romanesc.

2018

54 Clienti Internationali

A fost un an dificil, dar corectitudinea si perseverenta si-au spus cuvantul, astfel am avut puterea sa incheiem contracte internationale si sa facem parteneriate cu institutii si companii puternice

2019

Prima investitie Culturala

Inca de la inceput GlobalCloud sa implicat in actiuni culturale si filantropice, asa ca prima investitie pe care am facut-o este in compania culturala Galeria Arhiva de Arta, unde detinem un pachet majoritar de 60% din actiuni.

2020

Un inceput de an S.F.

Datorita problemelor cu care se confrunta omenirea la inceputul acestui an, GlobalCloud se reorganizeaza si accelereaza investitiile in mediul online romanesc prin lansarea a trei noi platforme : AcademiaDeArta - un portal dedicat persoanelor care doresc sa ia lectii de arta online ; GlobalFinder+ - un index al firmelor din mediul de afaceri romanesc si platforma G.A.F.I ( Global Angel Finance Investors ) - un portal de crowfunding pentru firmele din Romania.

2020

21 Membri Internationali in Echipa

Ne facem planuri si investim timp si resurse financiare in fiecare zi. Cu fiecare actiune pe care o intreprindem suntem mai aproape de scopul nostru - acela de a deveni un jucator global pe piata de IT si Online International. Astfel prin parteneriatele pe care le semnam, castigam oameni importanti in echipa noastra. Global Cloud este prezenta in tari de pe cele sapte continente, iar acesta este doar inceputul.

img-gallery24

Investim în comunitățile noastre și semnam parteneriate cu organizații locale pentru a oferi soluții creative si de durata care să corespunda nevoilor de dezvoltare.