CAPITAL CORP. SYDNEY

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

WILD KEY CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

LECHMERE CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania

Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

Tot cea ce trebuie sa stiti despre noi

Aflati despre gama de servicii oferite de catre compania GlobalCloud detalii aici

Avem cateva proiecte recent finalizate. Afla mai mult despre investitiile noastre.

Anumite principii sunt fundamentale pentru succesul nostru. Ele se concentrează asupra modului în care ne consolidăm, protejăm și ne dezvoltăm compania în timp. Respectarea fiecăruia dintre aceste principii este modul în care vom deveni cea mai bună și mai respectată companie de afaceri online din lume. Nu putem promite rezultate specifice sau rezultate fără riscuri. Din când în când, ne putem confrunta cu probleme in eforturile noastre și dacă se va întâmpla acest lucru, ne vom reînnoi angajamentul față de aceste principii și vom re-dubla eforturile noastre. Ceea ce putem și vom promite este să fim veridici și să oferim evaluări cinstite ale afacerilor și perspectivelor noastre; acționează cu integritate și onoare; și faceți ceea ce trebuie – nu neapărat lucrul ușor sau expedient. Vom lucra cu hotărâre aprigă pentru a face din aceasta o companie de care clienții, angajații, acționarii și comunitățile noastre să fie mândri.

„Forța companiei noastre ne-a permis să fim mereu acolo pentru clienții și comunitățile noastre – în momentele bune și în perioadele proaste – și această putere ne permite să investim continuu în construirea afacerilor noastre pentru viitor.” – Ingrid Stegaru fondator GlobalCloud

img-gallery24

Mobilitate

Profesionalism

Confidențialitate Garantată

Idei Unice

REALIZĂRILE NOASTRE

100%
Clienti Multumiti
10000+
Conferinte Video
600+
Vizite Online

Echipa GlobalCloud

Consiliul de administrație al GlobalCloud are în prezent 2 membri. Aflați mai multe despre Consiliul de Administrație și Comitetele pentru care oferă conducerea.

Susținem principiile fundamentale ale drepturilor omului în toate domeniile noastre de activitate și în fiecare regiune a lumii în care ne desfășurăm activitatea. Respectul GlobalCloud pentru protecția și conservarea drepturilor omului este ghidat de principiile enunțate în Declarația Universală a Drepturilor Omului a Națiunilor Unite.

De asemenea GlobalCloud are incheiat un acord cu Organizatia Interpol pentru prevenirea si combaterea actiunilor ilicite in mediul on-line.

Global Cloud srl.

Str. Tache Ionescu nr.1, Bucuresti - Romania