CAPITAL CORP. SYDNEY

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

WILD KEY CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania
Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

LECHMERE CAPITAL

Str. Tache Ionescu nr.1, Sector 1, Bucuresti – Romania

Persoana Contact: Ingrid Stegaru
E: office@globalcloud.ro
T: +40 729 788473

Global Angel Finance Investors

Global Angel Finance Investors

Global Angel Finance Investors (G.A.F.I. ) este rețeaua privată  de antreprenori, investitori și corporații de succes din Romania, adunate pentru a sprijinii antreprenoriatul romanesc. Ca organizație, urmărim viziunea promovării culturii investițiilor în Romania prin măsuri țintite și consolidarea competitivității pe termen lung a locației de afaceri.

Proiectul G.A.F.I. se doreste a fi  ca un rezervor „gândește și realizeaza” cu ajutor oferit de la antreprenori pentru antreprenori. Reunim cu pasiune antreprenori dedicați și talentați și business angels experimentați, care sunt interesați de un schimb de experiențe personale, know-how, contacte de rețea și realizarea de idei noi și inovatoare, precum și modele de afaceri interesante și revoluționare.

Consultare
Investitie
Profit

Lucrul cu clienții în timpul implementării proiectului

3400
Ore de lucru pe care echipa noastră le-a făcut în realizarea platformei
432
Cuburi de gheata pentru a ne racori.
25
De programatori implicati in proiect
10900
Mesaje trimise pentru comunicarea proiectului

Problema

Te gandesti ca poti mai mult. Pleci la drum plin de entuziasm si dispus sa faci sacrificii pentru ati indeplini visul – sa ai o companie a ta. Majoritatea renunta sau vand o parte din idee dupa primul an pentru a se putea sustine financiar si a putea sa isi continue investitia.

Solutia

Pentru Start-ups
Credem că un investitor puternic și o scenă de start merg mână în mână. Acesta este motivul pentru care suntem un magazin unic pentru startup-uri care doresc investiții angel și un multiplicator pentru scena business angel. Pe lângă feedback-ul direcționat asupra conceptului de afaceri, potrivim startup-urile selectate cu investitori potriviți sau îi invităm la intalnire exclusiva în fața membrilor noștri.
În funcția noastră de platformă de potrivire, căutăm cele mai bune idei de afaceri care au potențialul de a schimba industrii întregi. Startup-urile care se aplică sunt la fel de diverse ca și membrii noștri. Fie că este vorba despre ISH, impact social sau hardware – rețeaua G.A.F.I.  unește minți inteligente dintr-o mare varietate de domenii, care sunt caracterizate de o mentalitate inovatoare și doresc să schimbe lumea împreună.

Pentru investitori
Pentru membrii noștri, suntem unicul ghișeu pentru tot ceea ce privește investiții și startup-uri. În calitate de partener, vă însoțim de-a lungul întregii dvs. cariere de business angel: de la primul contact cu scena investitorilor, până la prima investiție si la gestionarea cu succes a propriului portofoliu. Abordarea noastră este ca mentalitatea lumii de start: „hands-on & learning by doing”.
Obiectivul nostru este de a adăuga valoare pentru membrii noștri. Ne adaptăm în permanență pe noi înșine și serviciile noastre la nevoile și dorințele lor, încercând în același timp să conștientizăm investițiile îngerilor și să extindem continuu rețeaua noastră. În afară de evenimentele obișnuite din toată Romania și de evenimente lunare numai pentru membri, creăm un cadru deschis și, în același timp, de încredere, prin ateliere și consiliere – pentru schimb reciproc și investiții comune.