Incarca fisierele tale aici


Alege Limba


Termeni

Despre Noi

Contact

Salut!

Bine ai venit la GlobalFile

Facem publicitate puțin diferit aici. Am proiectat un spațiu publicitar care vă pune marca în fața celor mai influente audiențe din Romania. Cu ajutorul studioului nostru intern de design publicitar, nu trebuie să faceți niciodată compromisuri pentru a obține rezultate. Dorim ca reclamele noastre să fie unele dintre cele mai bune conținuturi pe care le vedeți pe GlobalFile.

Agenții de publicitate de pe GlobalFile sunt responsabili pentru anunțurile lor. Aceasta înseamnă că respectam toate legile, regulile și reglementările aplicabile care se aplică regiunilor de difuzare și conținutului anunțurilor dvs. În plus, agenții de publicitate trebuie să respecte, de asemenea, Termenii și condițiile de publicitate GlobalFile și Regulile creative.

Reputația noastră în publicitate se bazează pe furnizarea de publicitate de impact, de înaltă calitate, care este concepută pentru a reflecta și a ne susține valorile. Ne propunem să ne asigurăm că fiecare impresie pe care o oferim promovează toți partenerii noștri într-un mod pozitiv.

Pentru a sprijini acest lucru, am dezvoltat un set de principii pentru a ne asigura că mărcile care fac publicitate cu noi împărtășesc valorile noastre ca parte a unei politici mai ample de siguranță a mărcii.

Daca vrei sa aflii mai mult despre programul nostru de publicitate, te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact.

Va trebui să acceptați Termenii și condițiile noastre pentru a accesa site-ul nostru web.
Vezi termeni