CONCEPT

INTEGRITATEA

Intotdeauna privim lucrurile cu maxima seriozitate ca pe un tot unitar, astfel avem parte de success si realizari ,desigur ca acest lucru necesita eficienta in toate domeniile Global Cloud si mai ales in sustinerea si promovarea fiecarui client , partener .

CURAJUL

Zilnic intampinam noi provocari ,insa impreuna cu multa intelegere ,energie si ambitie reusim sa luam deciziile cele mai corecte pentru a putea parcurge noile cai .

INDIVIDUALITATEA

Pentru a fi diferit trebuie sa fim diferiti , de accea individualitatea noastra este de fiecare data remarcata pe piata autohtona . Povestea noastra a inflorit din dragostea de a crea, de a invata noi lucruri de a persevera ,de a crea prieteni ,de a cunoaste oameni noi si cultura lor ,suntem o echipa formata din profesionisti deschisi la comunicare ,interrelationare permanenta,deschisi la propuneri noi de colaborare si imbunatatirea performantelor ,competenti sa ofere consultanta individuala noilor nostri parteneri .

MISIUNEA NOASTRA

Este de a crea solutii de maxima eficienta pentru intreaga gama de proiecte din industria Global Cloud si garantarea de valuare sustenabila a profitului pentru investitori nostrii.

Global Cloud asigura service de calitate ,oferind nu doar calitate ci si siguranta realizari la timp a comenzilor dumneavoastra ,cu toate acestea preturile noastre fiind competitive pe piata Romaneasca .In primul an ne-am axat la inceput ca hobby ,insa apoi in urma cererilor tot mai acerbe pe piata noastra am transformat acest hobby intr-o adevarata industrie .